Forældre info

  • Alder: Åben*

*Som noget helt nyt prøver vi en 'åben' aldersgrænse i VB Esport. Dette er noget vi har valgt at gøre, ikke kun at gøre plads til flere, men også fordi at vi har hold som Farming Simulator og Fortnite, hvor de unge som  standard bare er lidt yngre når de starter.

Det betyder at spillere fra omkring de 9 år er velkomne til at komme ned og prøve en aften (før de starter) i følge af en voksen - Efter prøve-aftenen tager vi så en lille snak om hvordan det er gået, og finder sammen ud af om den unge er i stand til at komme alene fremadrettet.

 

  • Pris: 500 kr.

Vores medlemskab kører halvårligt - med mindre der er snak om en spiller for VB PLACID, her er der en binding på 12 mdr for at kunne få et ordenligt holdspil op og køre.

 

  • Hold: Farming, Fortnite, CS:GO, Open Gaming Café

Du kan læse mere om de forskellige hold her

 

  • Events: Hver måned!

Vi kører månedlige events, hvor der altid er plads til nye ansigter -vi er også åbne for ideer til nye events - Så kom og snak med os 🙂

Vi har som standard 10 maskiner i vores esports lokale - her kører vi først til mølle princip, bliver de 10 maskiner booket, så er man velkommen til at tage sin egen med så man har mulighed for at deltage i arrangementet.

Som medlem af VB Esport får man 50% rabat på event prisen