Om os


VB Esport

VB Esport blev stiftet i 2017, og har daglig gang i Vorgod-Barde Hallen.

Vores fysiske rammer er fantastiske, da vi har mulighed for fysiske udfoldelse lige uden for Esports-lokalet. Vi er en forening som fagner bredt, og har det sociale aspekt i højsædet. Vi har for øje at se på det enkelte invivid og bringe denne ind i et fælles miljø, hvor vi bygger vores undervisning på et sundt læringsmiljø i trygge og faste rammer.

Vi lægger vægt på børnenes interaktioner med hinanden, og deres fælles sprog, og derfor er vi også tilhængere af +1 Chattitude, som er en mærkesag omkring kommunikationen mellem mennesker.

Vi tilbyder spil og hold til forskellige aldersklasser, hvor vi har nogle dygtige folk til at varetage undervisningen. Vores mission er at skabe et trygt miljø hvor unge som gamle kan komme og være en del af et større socialet netværk, og møde flere med samme passion indenfor Esports verdenen.

Vi ønsker at være med til at finde og udvilke talenter, og få den videre indenfor den store og hurtigt udviklende esports-verden.Vi tilbyder

Hos Vorgod-Barde Esport, ved vi hvor vigtig det sociale aspekt af foreningslivet er. Derfor går vi meget op i nogle specifikke mærksager.

Udover altid top-trimmede computere, skærme, tastaturer, mus og headsets - har vi også nogle af(synes vi selv) landets flotteste esports trøjer. Det danske og lokale esportstøj firma Epparel har hjulpet til med design og produktion af vores helt egen og unikke kollektion af tøj, til medlemmerne.

Vores tre vigtigste mærkesager, kan du læse mere om herunder:Sammenhold

Vi vil skabe de rigtige rammer, for at danne et godt fællesskab, så alle kan blive inkluderet. Det vigtigt for os, at vi lytter til den enkle, og får alle med, så vi kan få et godt og lærerigt sammenhold.

Plads til alle

Vi forventer at medlemmerne er deltagende, og har lyst til at lære noget om spillet. Men det er lige meget hvilket niveau man har. Om man startede I sidste uge, eller har den højeste rank I spillet, gør ingen forskel her. Du er velkommen så længe man har lyst! 🙂

En god tone

Tonen på nettet kan godt være hård. Derfor hjælper vi med at fremme en bedre opførsel og kommunikation online. Det vigtigt for os, at man lærer at respektere hinandens forskelligheder. Og at man er bevidst om, og tænker en ekstra gang om, hvad man skriver, før det bliver sendt.

Vores team af dygtige og engagerede trænere


Leo

Leo

Farming Simulator

 

 

Jannik

Jannik

Team Placid Coach
Niels

Niels

CS:GO Coach
Stefan

Stefan

Fortnite Coach
Ronnie

Ronnie

Farming Simulator
Ellie Anabell

Ellie Anabell

Web & Events