TEAM VB*PLACID

Vorgod-Bardes Talent-hold.

** NU LUKKET FOR ANSØGNINGER **

Dag: Tirsdag

Tid: 18.00 - 21.00

Ansvarlig: Jannik

 

TEAM VB-PLACID

Holdet består er 5 unge spillere i alderen 13-17 år, som gerne vil mere i dybden med Esport, og spillet.

CS:GO Placid betyder fredsommelig - Vi vil gerne vise udadtil, at man indenfor esports verdenen kan komme langt med den gode tone, og vise respekt overfor andre, af samme årsag er vi også tilhængere af +1 Chattitude som er i god sammenhæng med VB-Esports profil.

Vores vision med team VB*PLACID er at de 5 spillere skal udvikles både som individuelle spillere, men med fokus på det større billede, som en del af et hold. Det er vigtigt at de 5 spillere har god kemi mellem sig, og kan bruge hinanden styrker og ressourcer til at føre holdet fremad.

Til dette har de en træner tilkoblet, som kigger på den enkeltes udvikling, både ift statestikker, demoer osv, men også har et blik på holdet som helhed.

Trivel og gå-på mod er et must hos alle spillerne når det kommer til at udvikle sig selv og holdet. Der vil være mulighed for team-building øvelser til at styrke sammenholdet mellem spillerne på TEAM VB PLACID


*Vi forventer at spillernes forældre er med til at tage ansvar for barnets deltagelse på holdet, og har interesse i barnets deltagelse herpå

 

Se også: Team PlacidFortniteFarming SimulatorÅben Gaming Café og vores eventliste 

Events

TEAM VB*PLACID vil komme til at deltage i turneringer og LANs løbende, som en del af deres træning, det er en vigtig del af deres udvikling for at blive prøvet af, lære af sine fejl, og så  sejre til sidst.